Home » Luxemburg

Van alle routes zijn er verschillende bestandsformaten te downloaden via deze paginaZoek de desbetreffende route.
Volgende formaten zijn er te vinden; GPX, Garmin, Teasi, Mio, Bryton, Sigma, RouteYou app, O-Synce, TwoNav, OsmAnd, Wahoo, TomTom, Falk, Tacx, Polar, Google Earth (KML), Shapefile, Gegeorefereerde CSV

Luxemburg


Luxemburg is een klein maar prachtig land. Het is een wandelparadijs bij uitstek, overal vindt je goed verzorgde bewegwijzering. In de infokantoren maar ook gewoon langs de weg bij vertrekpunten kan je informatie vinden over wandelingen.

 

Van iedere route is, op deze site, een GPX bestand (Geografische data) te downloaden. Dit bestand is op de slimme telefoon te gebruiken met een GPX app!

Wij besteden veel aandacht aan de toegankelijkheid van onze routes. Voor onze wandelingen gebruiken wij de meest uiteenlopende bewegwijzeringen, wandelnetwerken, Grote routepaden, plaatselijke wandelwegen, enz. Zo zijn wij altijd zeker dat we niet op privédomeinen terecht komen.

In het jachtseizoen (oktober, november, december) kan men nogal eens voor afgesloten wegen en paden komen te staan. Op de site van map.geopartail.lu kan je alle drijfjachten die in Luxemburg georganiseerd worden vinden. Zo kan je min of meer zien of je wandeling toegankelijk is of niet. Het inladen van de site heeft wat tijd nodig, zeker met een trage internetaansluiting.

LW = luswandeling

ST = stationswandeling


Klik in het kaartje op de route voor informatie en een link naar de downloadpagina.