Home » Luxemburg » Consdorf-Mullerthal 9.01 km LW

Consdorf-Mullerthal 9.01 km LW

Een diavoorstelling is onderaan de pagina te vinden!

Prachtige wandeling in klein Zwitserland. Ongeveer negen kilometer maar behoorlijk zwaar. Veel trappen en smalle doorgangen tussen de rotsen. Kan gevaarlijk zijn bij regen en zeker in de winter bij vriesweer. In geval van twijfel volg je best de blauwe vlaggetjes op witte achtergrond, de route is maar naar één richting bewegwijzerd.

Deze wandeling is een variatie op de ‘Mullerthal Trail’, op een informatiebord kan men het volgende lezen over deze wandellussen;
Wandelen door rotsspleten, bossen en zonverlichte valleien, wilde kleine waterstroompjes langs de weg – dit alles vormt de eigen fantastische wereld langs de Mullerthal Trail. In de rotsen zijn gezichten en figuren te herkennen – en op sommige plekken is het lichtmos een bewijs voor de unieke kracht van de natuur. Ken je de sagen en mythen van deze streek, dan zou je bijna geloven hier en daar een fee door het bos te zien glippen.

De Mullerthal Trail leidt de wandelaars op ongeveer 112km door het gevarieerde landschap van de regio Mullerthal – Luxemburgs Klein Zwitserland. Op zijn drie routes komen alle natuurlijke bezienswaardigheden van de regio naar voren: bizarre rotsen, bemoste bossen, schilderachtige beekdalen en open weilanden. Steeds weer brengt u de Mullerthal Trail naar prachtige uitzichtpunten en culturele kenmerken.

Vanuit verschillende vertrekpunten kan men individuele routes en rondwandelingen langs de Mullerthal Trail maken naar gelang wens, tijd en conditie.

Deze wandeling is gemarkeerd met een blauw vlaggetje op een witte achtergrond. Zij is te vinden in het boekje Luxembourg, Circuits Auto-pédestres.Consdorf Mullerthal
Geografische data – 14,8 KB 116 downloads
Kaartje Consdorf Mullerthal
PDF – 2,3 MB 124 downloads

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.