Home » Luxemburg » Eschdorf 8 Km LW

Eschdorf 8 Km LW

Een diavoorstelling is onderaan de pagina te vinden!

Deze wandeling was zeker een verrassing voor ons. We dachten de plaatselijke wandeling Eschdorf R van 6 km te doen maar waren de bewegwijzering al snel kwijt. Gewoonlijk volgen we dan de gps track maar deze keer hadden we afgesproken dat als er een routewijziging is, we die zouden volgen. Er was een nieuwe bewegwijzering waarvan we vermoedden dat die ter vervanging van de oude bewegwijzering geplaatst waren.

Doch, die ging al snel een geheel andere kant uit. We besloten dan maar een pad te volgen dat op de gps staat maar dat na meer dan 1 km gevolgd te hebben, niet verder liep in werkelijkheid (dichte begroeiing). Terug dan maar, ondertussen hadden we al 6 km op de teller. Helemaal terug gaan was niet zo een leuk idee. We zagen de bewegwijzering van de plaatselijke wandeling “Steinpilz” die we dan achterste voren volgden. Waardoor we hier en daar zonder het te weten van de bewegwijzering afweken. Uiteindelijk hebben we bijna 12 km gedaan. We hebben voor de liefhebber de route opgeschoond, zo hoef je niet het stukje van 1,6 Km (totaal 3,2 Km) heen en weer te doen.

Prachtige wandeling die van de ene bewegwijzering overgaat in een andere. O ja, parkeren kan op de parking voor het gemeentehuis van Eschdorf.

De moraal van het verhaal is: “Volg nooit paadjes die op de gps staan en niet bewegwijzerd zijn.” ;o))Eschdorf
Geografische data – 23,3 KB 108 downloads
Kaartje Eschdorf
PDF – 1,2 MB 82 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.