Home » Luxemburg » Schifflange 11.2 Km LW ST

Schifflange 11.2 Km LW ST

Een diavoorstelling is onderaan de pagina te vinden!

Deze prachtige wandeling deden we op 12-09-2021. Vertrekken kan van aan het startpunt van de Auto Pédestre Schifflange in de Rue de la Forêt. Van maandag tot vrijdag moet men wel de parkeerschijf leggen. Ze is echter maar 2 uur geldig. Parkeren en vertrekken kan ook aan het stadion Jean Jacoby. Wie graag met de trein reist kan vertrekken aan het station, dan komt er in totaal iets meer dan een kilometer bij.

We combineerden een aantal wandelingen; De Auto Pédestre Schifflange, de astronomische pas de Saturn en de Trail um Réimerwee

Over de astronomische pas zegt visitluxembourg.com het volgende; "Astronomisch pad "De Saturn" van 3,9 km. 13 borden met uitleg en 10 borden met uitleg in braille. Vertrek en aankomst aan het Jacoby stadion.

Maak een planetairse reis van 6 miljard km. Dit leerzame wandelpad neemt u mee langs beschermde natuurgebieden waar onder andere een indrukwekkend veelvoud aan orchideeën te bewonderen is. Ook vindt u hier informatie over het zonnestelsel en de antieke mythologie."

Het is een natuurwandeling vol verrassingen en mooie uitzichten.GPX Schifflange
Geografische data – 35,7 KB 5 downloads
Kaartje Schifflange
PDF – 3,2 MB 6 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.