Home » Luxemburg » Mullerthal combinatie 12.7 Km LW

Mullerthal combinatie 12.7 Km LW

Een diavoorstelling is onderaan de pagina te vinden!

Deze prachtige, avontuurlijke wandeling deden we op 14-09-2021. Vertrekken kan van aan het startpunt van de Auto Pédestre Consdorf-Mullerthal in de Rue des Moulins te Mullerthal, aan het Touristcenter Heringer Millen. Parkeren en vertrekken is ook mogelijk van aan de ruime parking aan de Consdorfer Millen op de Rue de Müllerthal.

Voor deze wandeling kozen we voor een combinatie van de Mullerthal trail, de Auto-Pédestre route Consdorf-Mullerthal, plaatselijke wandelingen en een niet bewegwijzerd pad door de schilderachtige vallei van de Consdrëferbach.

Deze wandeling is een echte traktatie voor de natuurliefhebber, ze leidt je langs mooie bossen en grillige paden naar rotsformaties en door smalle spleten. Sommige stukken zijn maar een goede dertig centimeter breed. De Rittergang en de Déiwepëtz zijn de twee smalste passages van het Mullerthal. Elkaar passeren in de gangen is niet mogelijk. Neem best een zaklamp mee want de Déiwepëtz gang is op sommige stukken pikdonker.

Men komt ook aan de Schiessentümpel voorbij. De Schiessentümpel is een waterval op de Zwarte Ernz nabij het plaatsje Müllerthal in het oosten van het Groothertogdom Luxemburg. Het is de hoogste waterval van Luxemburg.

Trek voor deze wandeling gerust een halve dag uit want er is veel te beleven en te zien.GPX Mullerthal Combinatie
Geografische data – 32,9 KB 3 downloads
Kaartje Mullerthal Combinatie
PDF – 3,6 MB 3 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.